Share
Destinația anului în România: Votează Țara Maramureșului! Asociația Culturală Teodora Dănțăușa, întâlnire la Seini, pentru promovarea regiunii! (VIDEO ȘI FOTO)

Destinația anului în România: Votează Țara Maramureșului! Asociația Culturală Teodora Dănțăușa, întâlnire la Seini, pentru promovarea regiunii! (VIDEO ȘI FOTO)

Eveniment special în Maramureș chiar în 7 august, ziua în care s-a difuzat materialul de promovare pentru regiunea noastră în cadrul competiției Destinația Anului.

Ansamblul Folcloric Jucăușii ai Asociației Teodora Dănțăușa, conduși de doamna coregraf etnolog Maria Seraz, s-au reunit sâmbătă, 7 august, la sediul AsociațieI aflat în Seini.

Scopul a fost acela de a urmări împreună emisiunea Destinația Anului de la Prima TV, întrucât și ei au fost prezenți în cadrul emisiunii, după ce au fost filmați în Baia Mare. Acțiunea a fost organizată pentru a susține Țara Maramureșului în cursa câștigării titlului Destinația Anului.

Astfel ei au susținut un program artistic specific cu dans de Maramureș,și o declarație de susținere în care iubitorii de Maramureș sunt îndemnați să voteze Țara Maramureșului în cadrul acestui concurs care se deruleza chiar aici, în link-ul următor, aici găsești de altfel și detalii despre competiție: destinatiaanului.ro. Vezi declarația de susținere în materialul video care însoțește acest text.

„Au fost prezenți la Seini șase perechi de dansatori și doamna coregraf etnolog Maria Seraz, vicepreședintele Asociației Teodora Dănțăușa, dar și părinții dansatorilor și iubitori ai Maramuresului, în total 24 persoane. Au fost așteptați de gazde cu un gulaș făcut la ceaun, iar ei au venit cu bucate tradiționale, cu plăcinte și, pentru că suntem în Maramureș, nu putea lipsea pălinca de prune. Imaginile spun mai mult decât cuvintele despre cum știm să primim oaspeții și turiștii în Maramureș. Votați Țara Maramureșului!”, arată Marius Luca, președintele Asociației Teodora Dănțăușa.

C.Ț.

Citește și

Frumusețe apreciată: Țara Maramureșului este calificată în marea finală a competiției “Destinația anului 2021 în România”. Vezi cum va fi aleasă câștigătoarea!

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu