Share
COVID-19: Focar la un centru rezidențial din Sighetu Marmației. Șapte angajați testați pozitiv cu noul coronavirus

COVID-19: Focar la un centru rezidențial din Sighetu Marmației. Șapte angajați testați pozitiv cu noul coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a comunicat astăzi, 27 octombrie, faptul că la un centru rezidențial din municipiul Sighetu Marmației au fost confirmate infectate cu noul Coronavirus șapte persoane, angajați ai centrului.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la centrul rezidențial din municipiul Sighetu Marmației. Cei șapte angajați sunt asimptomatici. Beneficiarii serviciilor de asistență socială, dar și ceilalți angajați au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

„Cei șapte angajați au fost evaluați medical și izolați la domiciliu sau în locația declarată. Contacții direcți ai celor șapte angajați confirmați au fost carantinați pe o perioadă de 14 zile. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus efectuarea dezinfecției și au fost luate toate măsurile specifice de protecție individuală în cadrul centrului. De asemenea, se efectuează ancheta epidemiologică”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu