Share
Costică Buceschi a devenit liber de contract

Costică Buceschi a devenit liber de contract

Costică Buceschi a devenit liber de contract

Anunț făcut de conducerea HC Dunărea Brăila cu privire la antrenorul Costică Buceschi, care s-a remarcat și în perioada de glorie a handbalului feminin băimărean.

Clubul de pe Dunăre s-a despărțit de Costică Buceschi, antrenorul care a condus ”Dunărea” Brăila în ultimele 12 luni. În stagiunea trecută, Dunărea Brăila a încheiat campionatul pe poziția a IV-a, câștigând medalia de bronz în Cupa României și locul III în SuperCupa Românei.

”Am colaborat foarte bine cu familia Buceschi și am trecut împreună prin multe momente atât bune cât și mai puțin bune. Consider că sezonul 2022/2023 a fost un sezon bun, cu atingerea obiectivelor pe care le-am stabilit. Dorim să evidenţiem profesionalismul şi angajamentul domnului Buceschi, care au permis panterelor să participe în EHF European League, să câștige medalia de bronz în Cupa României și să obțină locul III în SuperCupă. Însă înfrângerea de la Cisnădie a fost una dureroasă pentru suflarea brăileană şi ne-a obligat să luăm o decizie dificilă. Îi mulțumim pentru momentele frumoase și îi urăm mult succes în continuare”, arată Adrian Manole, președintele HC Dunărea Brăila.

Obiectivele echipei rămân neschimbate, arată oficialii clubului brăilea: ”un joc cât mai bun în campionat, să prindem podiumul și să ajungem cât mai departe în EHF European league. Suntem convinși că împreună cu un nou antrenor, dar și alături de suporterii noștri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon”. Totodată, clubul ”Dunărea” Brăila anunță instalarea lui Jan Leslie în funcția de antrenor principal al echipei de senioare. Jan Leslie, născut la 20 mai 1971, este un antrenor și fost jucător danez de handbal. Anterior, a fost antrenor principal pentru echipa Esbjerg între 2002 și 2006 și Randers HK din 2009 până în 2014, unde a câștigat primul campionat danez în 2012 la club și calificarea în Liga Campionilor EHF feminin, în sezonul următor. De asemenea, a câștigat Cupa EHF feminin 2009–10.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu