Share
Conflict deschis între conducerea Minaur Baia Mare și căpitanul care este și golgheterul echipei de Liga 2! Dialog dintre jucător și președinte!

Conflict deschis între conducerea Minaur Baia Mare și căpitanul care este și golgheterul echipei de Liga 2! Dialog dintre jucător și președinte!

Conflict deschis între conducerea Minaur Baia Mare și căpitanul care este și golgheterul echipei de Liga 2! Dialog dintre jucător și președinte!

Ciprian Stanciu (32 de ani), căpitanul până nu de mult al CS Minaur Baia Mare (încă din 2022, fiind înlocuit cu Mondragon), se află într-o situație complicată la formația din Liga 2.

Conform gsp.ro, fotbalistul este neplătit de 3 luni, iar conducerea clubului încearcă să-l dea afară, supunându-l la un tratament incredibil. Ciprian Stanciu a dezvăluit cum a decurs acel dialog halucinant între el și Vasile Miriuță, directorul tehnic al băimărenilor, la care a asistat și Vlad Ungureanu, antrenorul secund de la Minaur. Miriuță i-a repetat de mai multe ori, în timpul acelei discuții, că Minaur nu-i va plăti toți banii restanți, mai arat gsp.ro. Iată dialogul integral publicat de sursa citată!

Ciprian Stanciu: „Bună ziua”
Vlad Ungureanu (antrenor secund): „Bună ziua”
Vasile Miriuță: „Buna ziua. Cipri, ai vorbit cu Fabian (n.r. – Florin Fabian, manager la CSM Satu Mare) și i-ai zis că nu te înțelegi cu noi?”
Ciprian Stanciu: „Da. I-am spus situația.”
Vasile Miriuță: „Trebuie să înțelegi că la echipa asta nu o să mai joci! Nu avem cum să îți dăm toți banii, pentru că nu suntem club privat ca să avem de unde să îți dăm 10.000 de euro.”
Ciprian Stanciu: „Păi, v-am zis. Îmi dați din urmă ce am de luat, plec împrumut și îmi plătiți salariul până în vară, lunar.”
Vasile Miriuță: „Cipri, înțelege că nu avem cum să îți dăm toți banii. Și o să te antrenezi singur până la sfârșitul contractului”
Ciprian Stanciu: „Păi, de ce nu îmi trimiteți o foaie cu programul? De ce nu mă înștiințați?”
Vasile Miriuță: „Păi, nu suntem obligați. Nu ți-a trimis Vlad programul?”Ciprian Stanciu: „Păi, eu vreau să mă pregătesc cu echipa. Să îmi trimită antrenorul principal programul.”
Vasile Miruță: „Nu suntem obligați. Ți-a trimis Vlad. Este totul legal. Oricum, nu mergi în cantonament. O să te pregătești cu mine și cu doamnă asistentă Laura. Poți să îți anunți avocatul.”
Ciprian Stanciu: „De ce să nu merg în cantonament?”
Vasile Miriuță: „Că așa vreau eu! Pot să îți fac referat pentru că nu ești pregătit și te chem de trei ori pe zi ca să te antrenezi. Spune «mulțumesc» că sunt băiat bun și nu fac asta”.
Ciprian Stanciu: „Mă chemați de trei ori pe zi pentru că sunt golgeterul echipei?”
Vasile Miriuță: „Cipri, ți-am zis că nu mai avem nevoie de tine. Nu mai intri în vederile noastre! Am adus atacanți mai buni. Dacă nu vrei să pleci, îți plătim tot contractul lunar și te pregătești singur, până în vară. Îți spun de față cu Vlad. Este martor.”
Ciprian Stanciu: „Ok. Asta este.”
Vasile Miriuță: „Oricum, dacă nu pleci acum, nu știu la vară cine te mai ia.”
Ciprian Stanciu: „Mulțumesc că aveți încredere în mine.”
Vasile Miriuță: „Îți spun așa cum îi spun copilului meu. Că și eu am copil de vârsta ta.”
Ciprian Stanciu: „Mister, v-am spus în ce condiții plec.”
Vasile Miriuță: „Treaba ta.”
Vlad Ungureanu: „În situația asta nu are nimeni de câștigat. Pierde și clubul, pierde și jucătorul.”
Ciprian Stanciu: „Eu îmi asum.”
Vasile Miriuță: „Vlad, eu nu am cum să îi plătească tot contractul. Clubul nu poate să plătească tot contractul.”

„Sunt căpitanul echipei. Am 50 de meciuri la echipă și 23 de goluri. Chiar nu merit așa tratament. Nu am fost amendat niciodată. Extrasportiv și sportiv nu au ce să îmi reproșeze. Nu înțeleg motivul. Suntem neplătiți de 3 luni, octombrie, noiembrie și decembrie scandența fiind azi”, a spus Stanciu pentru Gazeta Sporturilor. De-a lungul carierei, Stanciu a jucat la formații precum Victoria Brănești, FC Botoșani, CS Afumați, Putnok (Ungaria), Pro Piacenza (Italia), Atletico Saguntino (Spania), Progresul Spartac și, din septembrie 2020, la Minaur Baia Mare.

DirectMM.ro

Sursa – gsp.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu