Share
Colindele tradiționale au atras turiști și localnici în Cavnic

Colindele tradiționale au atras turiști și localnici în Cavnic

Tradițiile autentice sunt un veritabil magnet pentru turiști și localnici, doritori să descopere frumusețea Maramureșului.

Luni, 27 decembrie, începând cu ora 18,00, în centrul orașului Cavnic a avut loc concertul de colinde tradiționale românești, unde participanții au putut fi încântați de mai mulți artiști și ansambluri folclorice.

Scena a fost amplasată în zona pieței din centrul orașului iar concertul de colinde s-a încheiat la ora 20,00 cu Parada Brondoșilor. Au participat atât cetățenii orașului cât și turiștii veniți în număr mare în această perioadă în orașul Cavnic.

Artiștii care au încântat asistențaAnsamblul Național Folcloric Transilvania, Grupul ”Copiii Centenarului”, Ansamblul ”Flori de mină”, Maria și Mihai Nemeș, Grupul Lăturenii, Nicoleta Petrehuș și, bineînțeles, Brondoșii din Cavnic, deveniți tradiționali pentru oraș. ”Anii trec iar odată cu ei trecem și noi dar amintirile ne rămân și este păcat să nu profităm de fiecare moment al vieții noastre”, arată primarul Vladimir Petruț.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu