Share
Carla Berinde, noul salvator montan voluntar atestat în echipa Salvamont Maramureș

Carla Berinde, noul salvator montan voluntar atestat în echipa Salvamont Maramureș

Începând de săptămâna trecută, echipa Salvamont Maramureș este mai bogată, întrucât nou salvator montan voluntar atestat i s-a alăturat – Carla Berinde.

În perioada 17 februarie – 3 martie, ea a participat la etapele de evaluare de iarnă organizate de A.N.S.M.R. (Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România) la Padina, munți Bucegi. A fost o perioadă intensă, plină de provocări si învățături.

După 3 ani de zile de antrenamente riguroase și teste care i-au pus la încercare atât abilitățile fizice, cât și cunoștințele teoretice, voluntara a reușit să obțină atestatul de salvator montan. Această realizare nu doar că ii onorează eforturile, dar contribuie și la întărirea capacității echipei Salvamont Maramureș de a interveni eficient și profesionist în situații de urgență în teren montan și greu accesibil.

„Suntem mândri de Carla ca de-altfel de toți membrii echipei noastre SPJ Salvamont Maramureș care, zi de zi, își dedică timpul, energia și pasiunea pentru a face munții un loc mai sigur pentru turiști. Felicitări voluntarei noastre pentru acest mare pas și bun venit Carla în familia Salvamont!”, transmit reprezentanții Salvamont Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu