Share
Campania „Vacanță în Siguranță” derulată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Campania „Vacanță în Siguranță” derulată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Campania „Vacanță în Siguranță” derulată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Odată cu încheierea vacanței de vară, a luat sfârșit și Campania „Vacanţă în siguranţă” derulată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş în perioada iunie-august 2023.

Aceasta s-a desfășurat în colaborare cu mai multe instituții din județul nostru, iar obiectivul general al campaniei a fost acela de a aduce în atenţia elevilor activităţie şi atribuţiie ce revin Jandarmeriei Române precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la riscurile şi vulnerabilităţile la care se expun în urma unui comportament neadecvat.

„Prin această campanie am urmărit crearea unui “model de conduită”, concomitent cu transmiterea îndemnului de a urma o carieră de jandarm. În cadrul campaniei „Vacanță în siguranță” s-au desfășurat peste 20 de activităţi atât în orașele Baia Mare, Sighetu Marmației, Borșa, Cavnic, Târgu Lăpuș, cât și în zonele montane aflate în competența Posturilor de Jandarmi Țibleș, Șuior, Valea Vaserului, Cavnic și Borșa. La aceste acțiuni au participat aproximativ 1000 de elevi şi sportivi din toate nivelele de învăţământ, precum şi studenţi din întreaga ţară. Coordonatorii proiectului „Vacanţa în siguranţă” îi asigură pe elevi că acest tip de activități vor continua și pe parcursul anului școlar fiind materializate în campanii specifice de informare și prevenire. Dorim tuturor elevilor un an școlar plin de realizări și succese!”, arată sublocotenent Gherasim Ioana-Anca,Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu