Share
Bucurie mare în familia Oanei Font: Artista din Maramureș a născut un băiețel frumos și perfect sănătos; Un mesaj superb al mămicii, pentru micuț

Bucurie mare în familia Oanei Font: Artista din Maramureș a născut un băiețel frumos și perfect sănătos; Un mesaj superb al mămicii, pentru micuț

Bucurie mare în familia Oanei Font: Artista din Maramureș a născut un băiețel frumos și perfect sănătos; Un mesaj superb al mămicii, pentru micuț

Cadou minunat, în prima zi a lunii septembrie 2023, pentru artista maramureșeană Oana Font. Ea a dat naștere unui băiețel frumos și sănătos, aducând, astfel, veselie în toată familia interpretei.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant la venirea pe lume a micuțului. „Astăzi…când multe se schimbă în lume, ai venit, pui de OM! Ne-ai cutremurat inimile cu fericirea pe care ai adus-o în cuibul nostru. Liniștea pe care o simțim nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum. Să nu te poți opri din plâns, acestea sunt lacrimile vii, care ajung să adape setea de viața. Băiatul mamei, ești un motiv adevărat pentru lumea mea”, arată artista.

Oana Cristina Font se autodescrie ca fiind o persoană care iubește libertatea, primavara, călătoriile și oamenii care știu să traiască frumos. Provine dintr-o familie care iubește folclorul și reprezint zona Maramureșului istoric, unde glasul pământului se îmbină cu cel al tradiției. A crescut fredonând folclorul pe genunchiul tatei, la umbra stejarilor. A participat încă de la vârsta de șase ani la diverse spectacole. Pe măsură ce anii au trecut, a conștientizat ca pe lângă talent e nevoie de o muncă constantă, astfel că în anul 2012 a absolvit Școala Populară de Artă Liviu Borlan, din Baia Mare. Au fost multe concursuri la care a participat, însă cel care și-a lăsat amprenta pozitiv asupra carierei sale, a fost concursul Moștenitorii realizat de echipa Tezaurului Folcloric, în colaborare cu Ansamblul Național Folcloric Transilvania. A absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, departamentul de Comunicare și PR, a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

„Sunt de părere că pe lângă talent, un artist trebuie să fie un bun comunicator. Cântecele au diferite teme și fiecare temă transmite un anumit mesaj, comunicarea fiind vitală indiferent de tema abordată. Pe viitor, doresc să imprim un album cu piese autentice, piese care să aducă picături curate din Maramureșul meu drag, pentru mintea și sufletul dumneavostră”, arată artista Oana Font. De-a lungul timpului a adunat multe premii și distincții, însă o menționăm pe cea primită de la Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului – Ordinul omagial şi Medalia omagială „Preot Nicolae Gherman” – în semn de înaltă apreciere şi alesă preţuire pentru promovarea cântului, doinei şi a folclorului autentic românesc şi maramureşean, precum şi a portului, graiului, tradiţiilor sfinte româneşti, a pricesnelor liturgice şi a colindelor noastre străbune. Îi dorim multă fericire în noua ipostază de mămică, sănătate, atât ei, cât și micuțului, dar și fericire alături de familie și mult succes în carieră!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Pena-Viliman Andreea

    🌛🌛🌛Bună seara 🌛doamna Oana -Cristina Font !

    Felicitări pentru naşterea băieţelului !Un băieţel 🌝superb !Să vă trăiască,să crească mare !Crăciun fericit în frumoasa Dvs familie! Un an nou 2024 minunat!ADELA WOLT din Bucuresti (Lucrător social)

    Răspunde

Lasă un comentariu