Share
Baia Mare: La final de iunie va avea loc prima ediție a evenimentului „Auto Show Maramureș”

Baia Mare: La final de iunie va avea loc prima ediție a evenimentului „Auto Show Maramureș”

În perioada 25 – 27 iunie, în parcarea Baia Mare Value Centre se va desfășura prima ediție a evenimentului ”Auto Show Maramureș”. Acesta este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în parteneriat cu centrul comercial.

„Cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Baia Mare Value Centre își propun organizarea unui eveniment auto care să încurajeze promovarea industriei auto, una dintre cele mai afectate de criza coronavirusului. Va fi un eveniment automotive în cadrul căruia branduri din industria auto vor expune cele mai noi modele de autoturisme dar și elemente de tunning auto, securitate auto, entertainment multimedia sau alte inovații tehnologice, care vor putea fi cunoscute în detaliu, pe parcursul a trei zile, de către maramureșenii pasionați sau interesați să își achiziționeze o mașină nouă.

Agenții economici din industria auto interesați să participe la AUTO SHOW Maramureș pot afla mai multe detalii sau se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, e-mail: expo@ccimm.ro. Evenimentul va fi completat și de o expoziție auto cu modele retro” – precizează organizatorii.

Foto: arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu