Share
Autoclava Magic Kukta de la butoaieinox.ro s-a bucurat de o atenție deosebită la Ziua Recoltei de la Sighetu Marmației

Autoclava Magic Kukta de la butoaieinox.ro s-a bucurat de o atenție deosebită la Ziua Recoltei de la Sighetu Marmației

Zeci de producători, fermieri, întreprinzători și meșteri populari și-au prezentat roadele și produsele la Ziua Recoltei care a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, în municipiul Sighetu Marmației, eveniment organizat de asociația Traistra cu bunătăți.

Parcul central din municipiu, locul în care s-a ținut evenimentul, a fost plin de bunătăți și produse lucrate manual de meșterii maramureșeni.

Elementul de noutate al târgului a fost autoclava Magic Kukta, un aparat modern și inovator care se adreseaza atât gospodinelor, cât și micilor fermieri în ceea ce înseamnă producția propriilor conserve de carne, legume și fructe.

Vizitatorii au fost încântați cât de simplu și rapid este procesul de producere a conservelor, dar și mai încântați de produsul final (conserva de carne de porc în suc propriu) după ce l-au degustat.

De asemenea, cei care au vizitat standul butoaieinox.ro au putut alege o gama variata de butoaie din inox pentru depozitarea bauturilor spirtoase și nu numai.

Autoclava Magic Kukta de la butoaieinox.ro s-a bucurat de o atenție deosebită din partea publicului, vizitatorii fiind impresionați de versatilitatea și usurința de utilizare a acestui dispozitiv.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu