Share
Artista Lavinia Goste a lansat „Cântecul Miresei”, care aduce un plus de tradiție și emoție în muzica populară

Artista Lavinia Goste a lansat „Cântecul Miresei”, care aduce un plus de tradiție și emoție în muzica populară

Îndrăgita artistă de muzică populară Lavinia Goste îşi surprinde din nou fanii cu lansarea noului său proiect muzical – „Cântecul Miresei”. Piesa, care aduce un omagiu autenticității și frumuseții tradițiilor românești, reprezintă o incursiune în atmosfera obiceiurilor de nuntă.

Piesa surprinde subtilitățile și trăirile unei mirese în drumul ei spre fericire, îmbinând tradiția cu modernitatea într-un armonios spectacol sonor. Cu o linie melodică autentică și versuri pline de poezie, „Cântecul Miresei” este o călătorie muzicală care invită ascultătorii să se răsfațe în frumusețea tradițiilor românești.

“Când m-am căsătorit mi-am dorit foarte mult să-mi cânte cineva un cântec frumos de mireasă, atunci când m-am pregatit… aşa cum e tradiţia şi în alte zone etnofolclorice din ţară. La noi în zonă însă nu era un astfel de cântec, aşa că mi-am promis atunci că voi face în aşa fel încât să aduc un astfel de cântec în faţa publicului. Un cântec frumos, curat şi simplu care să rămână în memoria publicului şi să dăinuie peste ani, să rămână moştenire generaţiilor viitoare. La fel cum am primit şi noi moştenire de la înaintaşii noştri, repertoriu pentru alte tipuri de ritualuri sau obiceiuri tradiţionale româneşti” – mărturiseşte artista.

Videoclipul a fost realizat în localitatea maramureșeană Dumbrăvița, iar în videoclip apar și artiști ai Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”.

Codreanca Lavinia Goste este o artistă cu o carieră de excepție în muzica populară românească. Cu numeroase premii, recunoașteri și șlagăre, Lavinia este apreciată atât pentru vocea sa inconfundabilă, cât și pentru dedicarea sa față de promovarea și păstrarea tradițiilor.

Pe data de 17 martie, Lavinia Goste împreună cu soțul său, Marius Zorila, vor fi alături de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” în concertul „65Aniversar”, care va avea loc la Sala Sporturilor „Lascar Pană” din Baia Mare.

Bilete se pot achiziționa de la sediul Ansamblului „Transilvania” (Baia Mare, bd. Traian) sau online de pe linkurile iaBilet.ro atașate mai jos.

Abonament pentru cele trei zile de concert, aici – https://www.iabilet.ro/bilete-baia-mare-65-aniversar…/


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu