Share
Aprecierea unei mari performanțe: Nicoleta Sasu, alergătoarea din Maramureș, desemnată cea mai bună sportivă la Masters, de către Federația de Atletism! (FOTO)

Aprecierea unei mari performanțe: Nicoleta Sasu, alergătoarea din Maramureș, desemnată cea mai bună sportivă la Masters, de către Federația de Atletism! (FOTO)

Aprecierea unei mari performanțe: Nicoleta Sasu, alergătoarea din Maramureș, desemnată cea mai bună sportivă la Masters, de către Federația Română de Atletism!

Federația Română de Atletism a nominalizat pe cei mai buni sportivi ai anului 2021, pe diferite categorii de vârstă. La Masters Feminin, alergare montană, a fost desemnată Nicoleta Marinela Sasu.

„Succesul nu vine din ceea ce faci în mod ocazional, vine din ceea ce faci în mod consecvent!. Atleta anului 2021 la categoria Masters! Mulțumiri Federația Română de Atletism: dnei președinte Anișoara Cușmir-Stanciu, dlui secretar general Mladinoiu Adrian, dlui președinte al Comisiei Atleților Masters Robertino Tanase Hossu! Mulțumiri clubului A.C.S Athletic Tg.Lăpuș, Artur Miklos, tuturor colegilor! Mulțumiri Primăriei Orașului Târgu Lăpuș, dlui primar Mitru Lese! Mulțumiri tuturor celor care înțeleg, apreciază și susțin performanța!”, arată Nicoleta Sasu.

Anul acesta, Nicoleta Sasu, alergătoarea din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la alergare montană Masters! În perioada 3-5 septembrie, în Telfes im Stubai (Austria) a avut loc ediția a 20-a a Campionatelor Mondiale de Alergare Montană Masters. Maramureșeanca a reușit să câștige una dintre cele mai dificile probe din concurs. Sportiva Nicoleta Sasu este legitimată la ACS Athletic Târgu Lăpuș și este polițist local în cadrul Primăriei Orașului Târgu Lăpuș. Ea a câștigat medalia de aur și titlul de campioană mondială la proba individuală, categoria 35 ani. ”Proba 7,5 km, 750 m, 2.100 m altitudine! Un vis împlinit, un rezultat muncit, cu un program de pregătire adecvat!”, arată Nicoleta Sasu pe contul său de Facebook.

La sosirea sa acasă, Nicoleta Sasu a avut parte de o primire adecvată, familia, colegii, fie ei din primărie sau de la clubul lăpușan, întâmpinând-o ca o eroină pe campioană. Cel mai nerăbădător a fost fiul atletei, care și-a felicitat primul mama. Apoi a venit rândul colegilor de la ACS Athletic Târgu Lăpuș și al reprezentanților administrației locale. Cu toții au aplaudat-o și au felicitat-o pentru performanța sa extraordinară. Ulterior a fost premiată de administrația locală din Țara Lăpușului. La proba la care și-a adjudecat aurul, sportiva maramureșeană a fost urmată de o sportivă din Cehia și de una din Germania. Însă aceasta nu a fost singura medalie obținută de Nicoleta Sasu la campionatul mondial. Ea a obținut medalia de argint alături de echipa României, alături de Mirela Luciana Albu și Diana Gal, după Germania și înaintea țării gazde Austria. Felicitări maxime!

C.Ț.

Citește și

Reușită superbă pentru România:Nicoleta Sasu, atletă din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la Campionatul de Alergare Montană Masters(VIDEO ȘI FOTO)

Aprecierea unor mari performanțe!: Trei sportivi maramureșeni din Țara Lăpușului au fost premiați de administrația locală. Vezi cum! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu