Share
Reușită superbă pentru România:Nicoleta Sasu, atletă din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la Campionatul de Alergare Montană Masters(VIDEO ȘI FOTO)

Reușită superbă pentru România:Nicoleta Sasu, atletă din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la Campionatul de Alergare Montană Masters(VIDEO ȘI FOTO)

Reușită superbă pentru România! Nicoleta Sasu, atletă din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la alergare montană Masters! Activează la Primăria Târgu Lăpuș. Iată cum a fost primită acasă!

În perioada 3-5 septembrie, în Telfes im Stubai (Austria) a avut loc ediția a 20-a a Campionatelor Mondiale de Alergare Montană Masters. Maramureșeanca a reușit să câștige una dintre cele mai dificile probe din concurs.

Sportiva Nicoleta Sasu este legitimată la ACS Athletic Târgu Lăpuș și este polițist local în cadrul Primăriei Orașului Târgu Lăpuș. Ea a câștigat medalia de aur și titlul de campioană mondială la proba individuală, categoria 35 ani. ”Proba 7,5 km, 750 m, 2.100 m altitudine! Un vis împlinit, un rezultat muncit, cu un program de pregătire adecvat!”, arată Nicoleta Sasu pe contul său de Facebook.

La sosirea sa acasă, Nicoleta Sasu a avut parte de o primire adecvată, familia, colegii, fie ei din primărie sau de la clubul lăpușan, întâmpinând-o ca o eroină pe campioană. Cel mai nerăbădător a fost fiul atletei, care și-a felicitat primul mama. Apoi a venit rândul colegilor de la ACS Athletic Târgu Lăpuș și al reprezentanților administrației locale. Cu toții au aplaudat-o și au felicitat-o pentru performanța sa extraordinară. ”Bine ai venit, suntem foarte mândri de tine și de faptul că faci parte din clubul ACS Athletic Tg. Lăpuș, ești un exemplu pentru micii alergători. Iată și rezultatul antrenamentelor, ai devenit campioană mondială!!! Felicitări și cât mai multe asemenea realizări!”, arată Gabriela Ieney.

La proba la care și-a adjudecat aurul, sportiva maramureșeană a fost urmată de o sportivă din Cehia și de una din Germania. Însă aceasta nu a fost singura medalie obținută de Nicoleta Sasu la campionatul mondial. Ea a obținut medalia de argint alături de echipa României, alături de Mirela Luciana Albu și Diana Gal, după Germania și înaintea țării gazde Austria. Felicitări maxime!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu