Share
Aprecierea unor mari performanțe!: Trei sportivi maramureșeni din Țara Lăpușului au fost premiați de administrația locală. Vezi cum! (FOTO)

Aprecierea unor mari performanțe!: Trei sportivi maramureșeni din Țara Lăpușului au fost premiați de administrația locală. Vezi cum! (FOTO)

Aprecierea unor mari performanțe!: Trei sportivi maramureșeni din Țara Lăpușului au fost premiați de administrația locală. Vezi modul ales!

Cei care aduc comunității cuvinte de laudă merită apreciați așa cum se cuvine. Zilele acestea administrația locală din Târgu Lăpuș și-a premiat sportivii de top.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr.72/30.09.2021, miercuri, 17 noiembrie, au fost premiați următorii atleți care fac cinste orașului Târgu Lăpuș:
– atleta Sasu Nicoleta Marinela, Campioană Mondială Masters, de alergare montană, cu suma de 5000 lei;
– atletul Mikloș Artur-Ianoș, Campion Național Masters, cu suma de 2000 lei;
– luptătoarea Bizo Narcisa-Daniela, Campioană Națională la Sumo, cu suma de 2000 lei.

Așadar cea mai mare sumă a primit-o Nicoleta Marinela Sasu, întrucât a câștigat titlul de campioană mondială Masters. Acest lucru s-a întâmplat la începutul lunii septembrie a acestui an. Sportiva Nicoleta Sasu este legitimată la ACS Athletic Târgu Lăpuș și este polițist local în cadrul Primăriei Orașului Târgu Lăpuș. Ea a câștigat medalia de aur și titlul de campioană mondială la proba individuală, categoria 35 ani. ”Proba 7,5 km, 750 m, 2.100 m altitudine! Un vis împlinit, un rezultat muncit, cu un program de pregătire adecvat!”, arată Nicoleta Sasu pe contul său de Facebook. La sosirea sa acasă, Nicoleta Sasu a avut parte de o primire adecvată, familia, colegii, fie ei din primărie sau de la clubul lăpușan, întâmpinând-o ca o eroină pe campioană. Cel mai nerăbădător a fost fiul atletei, care și-a felicitat primul mama. Apoi a venit rândul colegilor de la ACS Athletic Târgu Lăpuș și al reprezentanților administrației locale. Cu toții au aplaudat-o și au felicitat-o pentru performanța sa extraordinară.

C.Ț.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și

Reușită superbă pentru România:Nicoleta Sasu, atletă din Maramureș, a devenit noua campioană mondială la Campionatul de Alergare Montană Masters(VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu