Share
Apel umanitar în județ: Una dintre tinerele din Maramureș care a fost implicată în accidentul de la Rogoz are acum nevoie urgentă de sânge!

Apel umanitar în județ: Una dintre tinerele din Maramureș care a fost implicată în accidentul de la Rogoz are acum nevoie urgentă de sânge!

Apel umanitar în județ! Una dintre tinerele din Maramureș care a fost implicată în accidentul de la Rogoz are acum nevoie urgentă de sânge!

Iată și ce spun reprezentanții IPJ Maramureș! „Sâmbătă, 28 august, la ora 16.14, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 171C. La fața locului, polițiștii au constatat că în localitatea Rogoz două autoturisme care circulau în sensuri opuse au intrat în coliziune.

Polițiștii au identificat conducătorii auto ca fiind doi bărbați de 33 și 37 de ani din Cupșeni și Libotin. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei femei cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani, toate din Cupșeni și a unei minore de 6 ani din Libotin. Toate persoale rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii ambelor autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Acum a fost inițiat în județul Maramureș un apel umanitar de către reprezentanții Primăriei Cupșeni. „Apelez la dumneavoastră cu o mare rugăminte. În urmă cu câteva zile, a fost un teribil accident pe Țara Lăpușului, soldat cu victime. Cel mai grav este o tânără de 35 de ani, o fată cu chip de înger și suflet frumos. Mâine i se va face o intervenție chirurgicală și are nevoie de sânge. Tânăra are grupa sanguină O1, dar se acceptă orice grupă de sânge, se dă la schimb. Vă rog din adâncul sufletului pe toți cei care puteți să donați, să faceți un efort și să mergeți în orice centru de transfuzii din țară (Baia Mare, Cluj, etc). Cei care mergeți, specificați că donați pentru Filip Cornelia Lucia, internată la Clinica de Neurochirurgie Victorr Babeș, Cluj-Napoca.

Mâine dimineață, la 6:40, va pleca un microbuz, de la Primăria Cupșeni, spre Centru de Transfuzie Sanguină din Baia Mare”, arată Lucia Chermezan Butcure, primarul comunei Cupșeni.

C.Ț.

Citește și

Accident groaznic în Maramureș!: În județul nostru, o copilă plus încă trei femei au fost rănite. A intervenit inclusiv un elicopter SMURD!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu