Share
Apel la unitate: Un bărbat din Cupșeni a decedat într-un tragic accident în Spania. Se colectează bani pentru a repatria corpul neînsuflețit

Apel la unitate: Un bărbat din Cupșeni a decedat într-un tragic accident în Spania. Se colectează bani pentru a repatria corpul neînsuflețit

Tragedie într-o familie din comuna maramureșeană Cupșeni. Un bărbat plecat la muncă în Spania a decedat într-u tragic accident. Acum, se strâng bani pentru a acoperi cheltuielile de repatriere a corpului neînsuflețit.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Lucia Butcure. „O mare tragedie s-a abătut asupra comunei noastre. Un om cât un brad, un concetățean model, un om cum rar se nasc, Vasile Filip, și-a pierdut viața într-un tragic accident, pe teritoriul Spaniei, regiunea La Navarra. Familist convins, a plecat din sânul familiei pentru a le crea minunatelor sale fiice condiții optime de trai, pentru a-și agonisi niște bănuți, pe care să-i investească în gospodăria gestionată cu mare pricepere de iubita lui soție, însă destinul a ales un alt drum”, a scris pe o rețea de socializare Lucia Butcure.

Primarul a anunțat faptul că duminică și luni, în fiecare sat, vor merge tineri și alți cetățeni de bună credință, pentru a face o colectă, astfel încât să fie ajutată familia greu încercată. În Târgu Lăpuș, colecta se va face la barul de lângă bancă (Aurica Heres & Calin Radu Heres). De asemenea, Butcure a făcut public și un cont deschis la BRD Târgu Lăpuș (Agromara Filip, titular Aurelia Filip) (vezi la finalul materialului). Comunitatea de români din Spania va face același lucru în Pradejon (se vor ocupa Petrea lui Ortensia, Ion al Angelei din magazin și Liviu Butcure). Pe lângă membrii comunității și apropiați, orice maramureșean sau români cu inimă mare sunt rugați să arate că le pasă, sprijinind, astfel, familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu