Share
Anunț: Acțiuni de împădurire și ecologizare în comuna Cernești. Oricine poate participa

Anunț: Acțiuni de împădurire și ecologizare în comuna Cernești. Oricine poate participa

Acțiuni speciale, după Paști, în comuna Cernești. Autoritățile vor derula atât o activitate de împădurire, cât și una de ecologizare.

Comuna Cernești în colaborare cu Ocolul Silvic Târgu Lăpuș organizează pe data de 5 mai, o acțiune de împădurire în zona Monumentului, pe raza localității Fânațe.

Persoanele care doresc să participe la acțiunea de plantare se pot prezenta la sediul Primăriei Comunei Cernești începând cu ora 08.30. (Persoane de contact: Florin Gherghel, nr. tel. 0740.839.125 și Darius Giurgiu, nr. tel. 0760.088.892), au anunțat oficialii administrației locale.

Totodată, sâmbătă, 8 mai, Comuna Cernești demarează o acțiune de ecologizare în zona ”Muzeului Florian”, începând de la Drumul Național 18B Baia Mare-Târgu-Lăpuș. Toate persoanele care își doresc un mediu mai curat sunt invitate să participe la această acțiune de ecologizare, au mai arătat reprezentanții Primăriei Cernești.

Mai exact, acțiunea va începe la ora 09.00, iar persoanele interesate sunt rugate să se prezinte începând cu ora 08.30 la sediul Primăriei Comunei Cernești sau la fața locului, la ora 09.00. Primăria Comunei Cernești va pune la dispoziție saci de gunoi și mănuşi de protecție. (Persoana de contact: Darius Giurgiu, nr. tel. 0760.088.892).

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu