Share
Anivesare specială: Ileana Pop din Bârsana a împlinit 100 de ani

Anivesare specială: Ileana Pop din Bârsana a împlinit 100 de ani

Marți, 17 octombrie, Ileana Pop din Bârsana a împlinit un secol de viață.

Chiar dacă are o vârstă foarte înaintată, bătrânica e lucidă și se ține foarte bine.

„La împlinirea vârstei de un secol! 100 de ani! Mătușa Ileana (a ferului) din Bârsana a împlinit în 17 octombrie 2023 vârsta patriarhală de 100 de ani. Cu această ocazie au vizitat-o foarte mulți credincioși din parohia noastră care i-au transmis gânduri alese.

Ceea ce ne-a impresionat pe toți este faptul că ne-a povestit foarte multe lucruri din viața ei cu multă luciditate! În cadrul anului omagial al persoanelor vârstnice din Patriarhia Română mătușa Ileana are un mesaj extraordinar! Merită ascultat!

Am întrebat-o ce o mâncat astăzi dimineață la micul dejun….? Și mi-a relatat că a băut un ou crud de la găini și o cană de lapte cu pită!

La urmă am întrebat-o ce să fac eu pentru ea, și mi-a spus așa: Părinte când oi muri să zici o predică să plângă și bârnele de la casă!

Ani mulți și binecuvântați cu bătrânețe ușoară, Mătușă Ileana!!!”, a scris pe rețelele de socializare părintele Marcel Oprișan.

Vârstnica a fost vizitată și de autoritățile locale în această zi specială.

„Împreună cu colegii mei Ioan Bologa și Vasile Roman am avut onoarea de a participa la aniversarea venerabilei vârste de 100 de ani împreună cu Matușa Ileana lu’ Feru (Pop Ileana), unde, i-am oferit diploma de excelență pentru un secol de viață și mici atenții.

Cu ocazia aniversării celor 100 de ani de viață, Primăria și Consiliul Bârsana, îi transmitem, cu aleasă prețuire, cele mai sincere urări de sănătate, fericire și viață îndelungată alături de cei dragi.

Vă asigurăm de întrega noastră prețuire, considerație și respect pentru dârzenia de care ați dat dovadă fiind un model pentru generațiile care v-au urmat”, a transmis și primarul Teodor Ștefanca.

La mulți ani cu sănătate îi dorim și noi!

Lavinia-Codruța HERMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu