Share
Aniversare: Îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere

Aniversare: Îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere

Azi,  23 septembrie, îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere.

Cu acest prilej, soția sa, Florentina Giurgi, a postat un frumos mesaj pe rețelele de socializare:

„La mulți ani soțul meu! În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acești ani pe care i-am petrecut împreună. Pentru mine ești cea mai importantă persoană din lume, iar pentru copii și nepoți ești un tată și un bunic minunat. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, datorită ție sunt ceea ce sunt azi. Sprijinul și calitățile tale ne-au ajutat în viață să fim uniți, să rămânem la fel cu aceeași dragoste, credință, putere și înțelepciunea de a străbate prin această lume. Îmi doresc să fim sănătoși și să îmbătrânim frumos împreună! Te iubesc enorm, îți păstrez aceeași dragoste nesfârșită și un respect pe care numai Dumnezeu o știe! Îți doresc viață lungă cu sănătate ți multă fericire!”.

Florentina și Petre Giurgi sunt doi dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maramureșeni. Aceștia au peste 25 de ani de activitate.

Fie că horesc, cântă pricesne sau colinde, publicul cântă alături de ei de fiecare dată, semn că sunt ascultați și foarte apreciați.

Potrivit nuntaromaneasca.ro, cei doi formează un cuplu de excepție atât pe scenă, cât și acasă, în viața privată. S-au cunoscut pe băncile școlii și de atunci au rămas nedespărțiți.

Petrecerile, spectacolele ș.a. reprezintă pentru cei doi artiști un adevărat stil de viață, străbătând cu ritmurile traditționale nu doar întreaga Românie, ci și lumea.

Cei doi maramureșeni au fost distinși cu titlu de „cetățean de onoare” al municipiului Baia Mare în anul 2008, fiindu-le astfel recunoscută munca depusă de-a lungul anilor în slujba folclorului românesc.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu