Share
Aniversare: Îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere

Aniversare: Îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere

Azi,  23 septembrie, îndrăgitul artist Petre Giurgi își serbează ziua de naștere.

Cu acest prilej, soția sa, Florentina Giurgi, a postat un frumos mesaj pe rețelele de socializare:

„La mulți și binecuvântați ani, jumătatea mea! Dumnezeu ne-a dăruit o viață frumoasă împreună chiar dacă ne-au mai bătut vânturi și ploi, dar am rămas tot noi doi! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu! Am luptat împreună pentru meserie, pentru familie, mă simt puternică și îmi păstrez credința, jurământul și omenia până când Dumnezeu ne va despărți! Îți doresc să fii sănătos să ne bucurăm împreună de copii, nepoți și de succesul pe care l-am avut de-a lungul anilor! Mulțumim publicului care ne apreciază și cât se mai poate o să vă cântam cu drag! La mulți ani, Petre!”.

Florentina și Petre Giurgi sunt doi dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maramureșeni. Aceștia au peste 25 de ani de activitate.

Fie că horesc, cântă pricesne sau colinde, publicul cântă alături de ei de fiecare dată, semn că sunt ascultați și foarte apreciați.

Potrivit nuntaromaneasca.ro, cei doi formează un cuplu de excepție atât pe scenă, cât și acasă, în viața privată. S-au cunoscut pe băncile școlii și de atunci au rămas nedespărțiți.

Petrecerile, spectacolele ș.a. reprezintă pentru cei doi artiști un adevărat stil de viață, străbătând cu ritmurile traditționale nu doar întreaga Românie, ci și lumea.

Cei doi maramureșeni au fost distinși cu titlu de „cetățean de onoare” al municipiului Baia Mare în anul 2008, fiindu-le astfel recunoscută munca depusă de-a lungul anilor în slujba folclorului românesc.

La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Lavinia-Codruța HERMAN

Foto – Augustin Bena


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.2 Comentarii în această postare

  1. La mulți ani, Petrică, să poți sluji cu onoare folclorul românesc autentic!

    Răspunde

Lasă un comentariu