Share
Aniversare emoționantă: Grosos Elena din Mogoșești a împlinit 100 de ani

Aniversare emoționantă: Grosos Elena din Mogoșești a împlinit 100 de ani

Eveniment important pentru comunitatea din Mogoșești (comuna Satulung). Grosos Elena a împlinit un secol de viață.

„Cu ocazia acestui moment extraordinar, când sărbătorim 100 de ani de viață plină de experiențe, realizări și emoții, doresc să vă adresez cele mai sincere și călduroase felicitări cu ocazia aniversării dumneavoastră deosebite. Un secol trăit are povesti unice pe care le asculți cu atenție și respect, este un eveniment cu adevărat special din viața unui om. Viața dumneavoastră este un exemplu viu de putere, reziliență și iubire, și suntem profund recunoscători să putem împărtăși această clipă specială alături de dumneavoastră.

Vă doresc o aniversare plină de iubire din partea familiei și a prietenilor cât si din partea întregii comunități, și să vă simțiți înconjurată de dragoste și admirație. Sperăm că această zi specială să fie un prilej de a celebra viața dumneavoastră uimitoare și să vă bucurați de toate realizările și amintirile minunate.

Cu cele mai sincere urări de sănătate, fericire și mulți ani frumoși în continuare!”, a transmis primarul comunei, Bujorel Vasile Mureșan, care a vizitat-o cu această ocazie și i-a dăruit un tort aniversar, cadouri, flori și un premiu în bani.

Grosos Elena a trăit istoria ultimului veac cu bune și rele, a cunoscut războiul, comunismul, naționalizarea și libertatea de a înțelege democrația după propriile valori și principii.

La mulți ani cu sănătate și din partea noastră!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. La mulți ani cu sănătate mătușă!

    Răspunde

Lasă un comentariu