Share
Alertă în țara noastră!: În județul Maramureș atât familia cât polițiștii caută tânăra în vârstă de 21 ani care a dispărut de acasă! (FOTO)

Alertă în țara noastră!: În județul Maramureș atât familia cât polițiștii caută tânăra în vârstă de 21 ani care a dispărut de acasă! (FOTO)

Alertă în țara noastră!: În județul Maramureș atât familia cât polițiștii caută tânăra în vârstă de 21 ani care a dispărut de acasă recent!

Tânăra are domiciliul în orașul Baia-Sprie, iar alerta a fost dată de bunicul acesteia. Acesta a anunțat oamenii legii din județul nostru chiar sâmbătă.

„Sâmbătă, 20 noiembrie, poliţişti din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat de 78 de ani din oraș, cu privire la faptul că, nepoata sa, Ceteraș Ioana Cristina, de 21 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, ochi albaștri, poartă ochelari de vedere. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră prevăzută cu blană la capișon, pantaloni de culoare închisă, adidași de culoare albă și, totodată, purta un ghiozdan de culoare maro de dimensiune mică și o umbrelă de culoare gri.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la tânăra dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu