Share
Schimbarea la față la piață

Schimbarea la față la piață

Piața Revoluției din Baia Mare va fi reamenajată. Se vor face lucrări de pavare și remodelare a spațiilor verzi. Se are în vedere inclusiv schimbarea mobilierului urban. Pe de altă parte, profilul străzii Gheorghe Șincai va fi reconfigurat în carosabil cu două benzi de circulație și se vor elimina parcările. Și pe strada 22 Decembrie se vor face lucrări de reconfigurare a carosabilului și implicit a zonei pietonale și se vor crea alveole pentru staționarea autobuzelor. Totodată, fântâna veche va fi refăcută, se precizează în raportul de fundamentare a lucrării. Investiția totalizează peste 20 de milioane de lei. Proiectul este în faza  D.A.L.I. (studiu de fezabilitate) și a obținut votul consilierilor locali.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.2 Comentarii în această postare

  1. 22 decembrie abia sa refacut,ptr ce ar trebui alveole ptr autobuze,nu exista nici o statie acum,iar ca sa faci ar trebui sa iei din trotuare,iarasi povesti goale.

    Răspunde
  2. De la studiu de fezabilitate pana la finalizare e un drum lung,chiar foarte lung,mai ales daca ne gandim la cate investitii sunt blocate sau pierdute pe acest drum: Piata Izvoarele,Aquaparcul,Parcul industrial,parcul IT-istilor,Universitatea,Primaria la Minerul,etc.Poate intre timp se apuca sa repare podul pietonal de la Kaufland,sau macar sa-l demoleze daca nu sunt in stare sa-l faca sigur pentru pietoni.

    Răspunde

Lasă un comentariu