Share
Modernizările merg mai departe: Orașul Cavnic face asfaltări, primește Ok pentru proiecte și va avea Internet wireless (VIDEO ȘI GALERIE FOTO)

Modernizările merg mai departe: Orașul Cavnic face asfaltări, primește Ok pentru proiecte și va avea Internet wireless (VIDEO ȘI GALERIE FOTO)

Administrația locală din orașul maramureșean Cavnic nu dă de înțeles că această pandemie COVID-19 va fi capăt de țară. Autoritățile locale speră că infecția va stagna, iar investițiile vor continua. Nestingherite. În ultimele zile, s-au făcut asfaltări, însă fără spectatori de ocazie, așa cum cere legea.

La ultima ședință a Consiliului Local al orașului Cavnic au fost aprobați indicatorii tehnico-economici la obiectivul de investiții : ,,Reparații străzi în orașul Cavnic”. În fapt, este vorba de stazile Mihai Eminescu, Șoimului, Valea Albă, Flotației și Liliacului, străzi rămase nereabilitate în urma lucrărilor de apă și canal. Autoritățile au făcut precizarea că celelalte străzi care au rămas nereabilitate vor fi reabilitate numai după introducerea rețelelor de apă și canal. „În acest sens avem deja finalizat proiectul de finanțare pentru introducerea rețelelor de apa si canal pentru tronsonul Șuior-Roata” – a menționat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

Am început să turnăm asfalt !

Publicată de Vladimir Petrut pe Vineri, 3 aprilie 2020

Nu este singura investiție țintită de autorități. „După mai bine de doi ani de muncă și drumuri prin țară, am supus aprobării consilierilor locali proiectul privind aprobarea predării către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții a amplasamentului și a asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investitii ,,Reabilitare, Modernizare și Extinderea Spitalului de Psihiatrie Cavnic, județul Maramureș”. Desi unele persoane au încercat constant să blocheze această investiție, noi am reușit să parcurgem toți pașii cu succes, urmând ca, Compania Națională de Investiții să investească in spital peste 2.5 milioane de euro. După finalizarea lucrărilor de modernizare și extindere vom putea să intrăm în rând cu spitalele moderne din țară” – a spus Vladimir Petruț.

Ceea ce e fain, dacă tot vorbim despre Maramureșul neoaș, e că, în Cavnic, proiectul de implementare de Internet wireless e în faza finală. S-au făcut testări și, iată, că merge. Chiar și Vladimir Petruț, un împătimit al online-ului a verificat situația proiectului european. Și da, merge. Astfel, orașul Cavnic se aliniază serios cu investițiile pentru a fi campion la turism după ce trece pandemia COVID-19. Până atunci, se iau măsuri de siguranță frecvente pentru a preveni răspândirea acestui nou coronavirus.

Internet gratuit în Cavnic !

Publicată de Vladimir Petrut pe Joi, 2 aprilie 2020

C.Ț.

Lasă un comentariu