Share
Investiție în educație și stil de viață sănătos: Comuna Bârsana va avea o modernă sală de sport cu peste o sută de locuri. Ce funcțiuni va avea (MACHETĂ)

Investiție în educație și stil de viață sănătos: Comuna Bârsana va avea o modernă sală de sport cu peste o sută de locuri. Ce funcțiuni va avea (MACHETĂ)

Investițiile în comuna Bârsana continuă în forță, anunță reprezentanții administrației locale.

În fapt, copiii din Bârsana vor avea încă un motiv de bucurie când vorbim despre investițiile în infrastructura din educație, mai ales în contextul în care e știut faptul că localitatea a furnizat sportului campioni și performanțe de-a lungul timpului.

„Avem bucuria să vă anunțăm că în comuna noastră se va construi o Sală școlară cu 102 locuri. Am întocmit și depus cerere de finanțare pentru comunitatea din Bârsana la Compania Națională de Investiții, în urma căreia am obținut finanțare de peste 1 milion de euro. Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici și organizarea licitației pentru acest obiectiv de investiții. Destinația construcției va fi următoarea: Sală de educație fizică școlară, având următoarele funcțiuni principale (sală de sport, sală de handbal cu 102 locuri), dotată cu vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și destinate circulației”, a declarat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Sala va fi amplasată lângă terenul de fotbal sintetic din curtea școlii Mircea Vulcănescu. Ea va fi la dispoziția elevilor aparținători acestei școli, iar după program, se vor bucura toți iubitorii de sport. Acest obiectiv de investiții va reprezenta o construcție la standarde europene, benefică pentru comunitatea din Bârsana, au punctat reprezentanții administrației locale.

„Acest obiectiv de investiții este doar introducerea pentru proiectele pe care le vom derula în comuna noastră, pentru asigurarea unui sistem de învățământ performant și crearea tuturor condițiilor pentru un stil de viață sănătos pentru copiii noștri. Următoarele proiecte în acest domediu o să le anunțăm în scurt timp”, a punctat Teodor Ștefanca.

C.Ț.

Lasă un comentariu