Share
Imaginile dezastrului din Maramureș: Studiu de caz, Săliștea de Sus. S-a ales praful de asfalt după furtună și gunoaiele au ajuns sub el (VIDEO ȘI FOTO)

Imaginile dezastrului din Maramureș: Studiu de caz, Săliștea de Sus. S-a ales praful de asfalt după furtună și gunoaiele au ajuns sub el (VIDEO ȘI FOTO)

Furtuna din acest weekend (sâmbătă, 4 Iulie) care s-a abătut asupra Maramureșului Istoric, a generat multe pagube, după cum am scris aici.

Ruperea de nori a afectat multe localități de peste deal, însă, parcă, cea mai afectată localitate a fost Săliștea de Sus.

A plouat cu găleata, iar rezultatul se poate vedea în imagini. S-a ales praful de asfaltul turnat, spun oamenii, în primăvara acestui an. Stratul de uzură s-a ridicat, iar sub el s-au infiltrat gunoaie. Cum a fost posibil încă nimeni nu știe. E posibil ca lucrările să nu fi fost de calitate? – se întreabă unii localnici.

Inundații Săliștea de Sus – din mașină

Tot inundații și tot Săliștea de Sus. Pagubele sunt uriașe. Detalii în link: https://www.directmm.ro/comunitate/administratie/imaginile-dezastrului-din-maramures-studiu-de-caz-salistea-de-sus-cum-s-a-ales-praful-de-investitii-si-gunoaiele-au-ajuns-sub-asfalt-video-si-foto/

Gepostet von Direct MM am Sonntag, 5. Juli 2020

Cert este că raportul de evaluare a pagubelor va ajunge la Instituția Prefectului Maramureș, iar cetățenii urmează să fie despăgubiți. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu asfaltul distrus și în cât timp va fi refăcut.

C.Ț.

Credit foto / video – Cristian Opriș

Lasă un comentariu