Share
Gest demn de laudă: Câștigătoarea tombolei taxelor și impozitelor locale din Cavnic a donat premiul; Patru persoane cu venituri mici au beneficiat de bani (VIDEO ȘI FOTO)

Gest demn de laudă: Câștigătoarea tombolei taxelor și impozitelor locale din Cavnic a donat premiul; Patru persoane cu venituri mici au beneficiat de bani (VIDEO ȘI FOTO)

Ideea de succes implementată în orașul Cavnic, tombola taxelor și impozitelor locale, continuă, în ciuda pandemiei de COVID-19. Totuși, au fost operate unele modificări. Întrucât excursiile sunt interzise în această perioadă, administrația locală a luat decizia să ofere un premiu în bani.

Primarul Cavnicului, Vladimir Petruț, a explicat faptul că, la tombolă au putut participa toți locuitorii orașului care și-au achitat taxele și impozitele locale integral până la data de 31 martie 2020. Conform cifrelor, 1.028 persoane au fost în această situație. Premiul fixat a fost în valoare de 1.000 de lei.

În urma tragerii la sorți, câștigătoare a fost desemnată Melinda Mottl. În urma verificării, s-a constatat că aceasta nu are nicio restanță la taxele și impozitele locale. Câștigătoarea, însă, a oferit o surpriză autorităților. Căvnicara a decis să doneze premiul câștigat la patru femei văduve, cu venituri extrem de mici, cu domiciliul în oraș.

Tombola impozitelor locale !

Gepostet von Vladimir Petrut am Freitag, 24. April 2020

„I-am îndeplinit dorința doamnei. Vrem să îi mulțumim pentru gestul său, este unul deosebit. Dânsa are o situație financiară mai bună și a decis să doneze acești bani celor care au nevoie de bani. Toți acești oameni i-au mulțumit pentru darul făcut” – a declarat Vladimir Petruț, după ce s-a deplasat la cele patru persoane nevoiașe.

După ce a câștigat la tombola impozitelor suma de 1.000 lei, Melinda Mottl a donat banii câștigati la patru persoane nevoiașe. O felicit personal pentru gestul făcut și îi încurajez pe toți cei care au o situație materială mai bună să îi urmeze gestul !

Gepostet von Vladimir Petrut am Freitag, 24. April 2020

Gestul său a produs bucurie în rândul a patru persoane aflate în nevoi. „Îmi voi cumpăra de acești bani medicamente”; „Îmi voi cumpăra de acești bani de ce am nevoie prin casă” ; „De bani am să îmi cumpăr lemne” ; „Dacă ați vedea cum îmi arată casa…” – au fost reacțiile celor patru beneficiare a donației.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu