Share
Acum e chiar bine: Balustrada din traseul către Creasta Cocoșului a fost în totalitate reabilitată. Înștiințarea Salvamont Maramureș (FOTO)

Acum e chiar bine: Balustrada din traseul către Creasta Cocoșului a fost în totalitate reabilitată. Înștiințarea Salvamont Maramureș (FOTO)

Vești bune în Maramureș. S-a realizat realmente reabilitarea balustradei traseului către unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Maramureș, Creasta Cocoșului.

S-au efectuat lucrări specifice după ce, din cauza naturale, ceea ce numim „mână curentă” a fost deteriorată considerabil ca urmare a intemperiilor naturale care s-au abătut asupra regiunii noastre.

„Așa cum am promis încă de săptămâna trecută, la finalul careia mâna curentă/ balustrada a fost reabilitată în totalitate. În această săptămână, salvatorii montani angajați ai SPJ Salvamont Maramureș au vopsit/lăcuit lemnul balustradei și au curățat traseul de resturile rezultate în urma reabilitării.

Ca atare, în acest moment acest traseu este recondiționat, bun pentru utilizarea în condiții optime de către cei care iubesc natura și ies în drumeție pe munte.
Mulțumim pentru sprijinul financiar acordat extrem de repede de CJ Maramureș în acest demers care dă o siguranță în plus turiștilor care ne vizitează frumoasele locuri. SPJ Salvamont Maramureș, oriunde și oricând mereu prezenți pentru siguranța dumneavoastră în munți”, arată Dan Benga, șeful SPJ Salvamont Maramureș.

C.Ț.

Citește și

Lucrări pentru turismul maramureșean: „Mâna curentă” sau balustrada de urcare către Creasta Cocoșului a fost reabilitată de urgență! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu