Share
Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică fac cursurile majoritatea școlilor. 234 elevi și 98 angajați, infectați în prezent!

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică fac cursurile majoritatea școlilor. 234 elevi și 98 angajați, infectați în prezent!

Actualizarea situației în educație! În județul Maramureș cu prezență fizică fac cursurile majoritatea școlilor. 234 elevi și 98 angajați, infectați în prezent!

Rețeaua școlară a județului Maramureș cuprinde un număr de 391 unități de învățământ și un total de 68.987 elevi înregistrați la începutul anului școlar 2021- 2022.

Funcționarea unităților de învățământ în funcție de situația epidemiologică Covid-19, la data de 11 octombrie 2021, este următoarea:
– 339 unități de învățământ în Scenariul 1 – prezență fizică zilnică a elevilor;
– 51 unități de învățământ în Scenariul 2 – elevii din clase/grupe cu cazuri confirmate participă la ore în sistem on-line, iar clasele fără cazuri confirmate sunt prezente zilnic la ore, în unitatea de învățământ;
– 1 unitate de învățământ în Scenariul 2, cu activitate exclusiv online – Grădinița cu Program Normal nr.17 Baia Mare, având un efectiv de 26 preșcolari distribuiți în două grupe.

La data de 11 octombrie 2021, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș arată că dețin următoarele date privind gradul de infectare în școli:
– 234 elevi confirmați pozitiv, infectați cu virusul SARS-Cov-2;
– 98 de angajați/personal din unitățile de învățământ confirmați pozitiv, infectați cu virusul SARS-Cov-2;
– 41 grupe învățământ antepreșcolar, preșcolar și învățământ primar, cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate COVID-19, însumând un total de 838 elevi;
– 81 clase din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal cu activitatea exclusiv online, însumând un total de 2.300 elevi;
– 12 clase învățământ gimnazial, liceal, profesional și postliceal mixt (elevi vaccinați, cu prezență fizică), însumând un total de 162 elevi;
– 208 elevi din învățământ gimnazial, liceal, profesional și postliceal, cu revenire în urma testării în a 8-a zi.

C.Ț.

Citește și

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu