Share
Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație: În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Actualizarea situației în educație! În județul Maramureș cu prezență fizică desfășoară cursurile majoritatea unităților școlare. Vezi lista completă detaliată!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit în ședință extraordinară și a aprobat scenariile pentru desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar, în data de 11 octombrie a.c., a spus subprefectul Rudolf Stauder.

Conform propunerilor consiliilor de administrație ale unităților de învățământ și avizului DSP, respectiv al Consiliului de Administrației al Inspectoratului Școlar Județean își desfășoară cursurile în scenariul 1, cu prezența fizică a copiilor/elevilor, 339 unități de învățământ. În scenariul 2, cu participarea copiilor/elevilor în sistem online, se află 51 unități învățământ, cu acele grupe/clase în care sunt cazuri de copii/elevi/cadre didactice infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Grădinița cu program normal nr. 17 Baia Mare, structură a Școlii Gimnaziale ”Simion Bărnuțiu” Baia Mare desfășoară cursuri în sistem online. În această structură de învățământ sunt două grupe de copii, în una din grupe este confirmat un caz, iar conform ordinului comun de miniștri, atunci când 50% din totalul grupelor structurii unității de învățământ desfășoară activitate în sistem online, conducerea unității de învățământ, cu avizul DSP și ISJ a solicitat desfășurarea cursurilor în sistem online. Propunerea conducerii unității de învățământ a fost aprobată de CJSU, a mai adăugat subprefectul de Maramureș. Vezi lista completă AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu