Share
Actualizare: Veste utilă pentru maramureșeni: Curse către Roma din Satu Mare dar nu de astăzi. Care va fi frecvența zborurilor și prețurile

Actualizare: Veste utilă pentru maramureșeni: Curse către Roma din Satu Mare dar nu de astăzi. Care va fi frecvența zborurilor și prețurile

Începând de azi, sâmbătă, 17 iulie, maramureșenii și nu numai vor putea călători către și dinspre Roma de pe aeroportul din județul vecin, Satu Mare.

Zborurile vor fi operate începând cu data de 17 iulie 2021, de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, arată reprezentanții aerogării sătmărene.

Iată orarul zborurilor: (ore locale în România și Italia)! Decolare Roma (Fiumicino) 11.35 – aterizare Satu Mare 14.30. Decolare Satu Mare 15.05 – aterizare Roma (Fiumicino) 16.05.

“După destinațiile pe care le-am deschis anul acesta, respectiv Paris, Frankfurt și München, Roma reprezintă un alt punct important pentru sătmărenii și pentru cei care se află în raza de captare a aeroportului nostru. Aeroportul Satu Mare își deschide astfel o nouă poartă aeriană către cel mai mare oraș al Italiei și către visul multora dintre noi, cetatea eternă”, arată maramureșeanul Mihai Pătrașcu, directorul Aeroportului Internațional Satu Mare.

Prețurile încep de la 25 de euro (pentru călătorii care au abonamente Wizzair, tarifele încep de la 15 euro), arată autoritățile sătmărene. Spre exemplu, pentru biletele achiziționate în urmă cu 11 zile, de la Satu Mare la Roma se plătea doar 50 de lei! Roma este a doua capitală europeană către care Wizzair are zboruri directe de la Satu Mare, după Londra. Pentru Londra, un bilet achiziționat azi este la prețul de 103 lei. De la Satu Mare se mai pot achiziționa bilete către Frankfurt începând de la 50 de euro și către Paris de la 70 de euro cu compania HiSky.

ACTUALIZARE – Situație neplăcută în județul Satu Mare. Prima cursă Satu Mare – Roma a fost anulată, din cauza vremii nefavorabile din Italia.

Colegii de la PresaSM.ro arată că mai exact, din cauza vremii nefavorabile, de pe Aeroportul Fiumicino din Roma nu a decolat nicio cursă aeriană. Mulți pasageri s-au declarat nemulțumiți că au fost anunțați cu doar câteva ore înainte.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu