Share
Actualizare: Alertă: Incendiu într-un bloc din Sighetu Marmației. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave (FOTO)

Actualizare: Alertă: Incendiu într-un bloc din Sighetu Marmației. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave (FOTO)

Un incendiu violent a izbucnit în dimineața de luni, 21 iunie, într-un bloc de garsoniere din Sighetu Marmației (nr. 27, strada Unirii). 

Totul a început de la o oală de mâncare uitată de un locatar pe aragaz. Flăcările au cuprins bucătăria, iar mai apoi întreaga locuință.

Intervenția pompierilor a fost una destul de greoaie, iar acest lucru din cauza faptului că accesul din exterior a fost obturat de o serie de garaje. Din acest motiv, militarii au trebuit să îndepărteze în exterior un gard pentru a-și face loc, respectiv din interior, prin casa scării. În acest bloc au mai avut loc incendii în trecut.

Mai exact, de această dată, Detașamentul Sighet a intervenit, la fața locului, alături de un echipaj SAJ Maramureș. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta in bucătărie. „Se pare că proprietarul a lăsat ceva nesupravegheat pe aragaz. În urma incendiului, a rezultat o victimă, cu arsuri pe circa 80% din suprafața corpului (estimare făcută de echipajul SAJ de la fața locului). Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost transportată la CPU Sighet”, au arătat reprezentanții ISU Maramureș.

ACTUALIZARE – „Azi, 21 iunie, ora 09:34, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Unirii din municipiu a izbucnit un incendiu. La fața locului polițiștii au constatat faptul că proprietarul imobilului, un bărbat de 53 ani, a utilizat aragazul, iar canapeaua amplasată în imediata apropiere a aragazului, a luat foc. Încercând să stingă focul, bărbatul a suferit arsuri, fiind transportat de urgență la spital, cu arsuri pe 30% din suprafața corpului. Incendiul a fost lichidat de către un echipaj de pompieri care a intervenit la fața locului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – sighet247.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu