Share
Accidente rutiere de weekend pe șoselele maramureșene: În total 13 victime în această dimineață, în două evenimente, la Târgu Lăpuș și Seini!

Accidente rutiere de weekend pe șoselele maramureșene: În total 13 victime în această dimineață, în două evenimente, la Târgu Lăpuș și Seini!

Accidente rutiere de weekend pe șoselele maramureșene: În total 13 victime în această dimineață, în două evenimente, la Târgu Lăpuș și Seini!

„Detasamentul de Pompieri „Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare a intervenit in Seini la un accident rutier in urma caruia au rezultat 9 victime( 8 adulti si un copil). S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj TIM SMURD, un EPA SMURD si 7 ambulante SAJ. 4 persoane au ramas incarcerate si au fost extrase de catre echipajul de descarcerare. Toate cele 9 persoane au fost transportate la spital, constiente. Tot in aceasta dimineata, un alt accident rutier in Tg. Lapus. In accident au fost implicate 4 persoane, dar doar 3 au fost transportate la spital( un adult si 2 minore de 14 si 9 ani). In cazul acestui accident au intervenit 2 echipaje medicale( 1 EPA SMURD si 1SAJ)”, acum arată ISU Maramureș.

„Astăzi, 18 Septembrie, la ora 06.43, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18B, la ieșirea spre Borcut. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 49 de ani din Suciu de Jos, aflată la volanul unui autoturism, a părăsit partea carosabilă prin stânga, lovind frontal un stâlp de electricitate și un podeț din beton. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, respectiv un bărbat de 49 de ani și două minore de 9 și 14 ani, toți din Suciu de Jos. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătorul autoturismului a foat testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, acum arată IPJ Maramureș.

„Astăzi, 18 Septembrie, în jurul orei 05.00, polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe D.E. 58, în orașul Seini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, a condus o autoutilitară, având direcția de deplasare spre județul Satu Mare, a intrat în șanțul din partea stângă a sensului de mers, a lovit un podeț din beton, iar ulterior s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a zece persoane, inclusiv a conducătorului autoutilitarei, cu vârste cuprinse între un an și jumătate și 63 de ani, toți din Republica Moldova. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, acum arată IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu