Share
Accident: O tânără șoferiță din Bocicoiu Mare a lovit un pieton în Sighetu Marmației. El a fost proiectat în alt autoturism

Accident: O tânără șoferiță din Bocicoiu Mare a lovit un pieton în Sighetu Marmației. El a fost proiectat în alt autoturism

Joi, 29 iulie a.c., la ora 17.04, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier pe strada Dragoș Vodă, la intersecția cu strada Pietrosului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 22 de ani din Bocicoiu Mare, aflată la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un tânăr de 20 de ani, care se afla în calitate de pieton.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat într-un alt autoturism, care se afla oprit pe strada Pietrosului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii participanți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, mai arată reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu