Share
Accident în Satu Mare: Tânăr din Maramureș, azi, implicat într-un eveniment de circulație în Certeze. Două femei și-au pierdut viața în urma impactului! (FOTO)

Accident în Satu Mare: Tânăr din Maramureș, azi, implicat într-un eveniment de circulație în Certeze. Două femei și-au pierdut viața în urma impactului! (FOTO)

Accident în Satu Mare!Tânăr din Maramureș, azi, implicat într-un eveniment de circulație în Certeze. Două femei și-au pierdut viața în urma impactului violent!

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au dat piblicității primele informații oficiale din ancheta efectuată în urma accidentului mortal de la Certeze, soldat cu decesul a două femei, notează presasm.ro.

Concret, astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN19, în localitatea Certeze. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două autoturisme au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș, și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racșa.

În urma evenimentului rutier toate cele 5 persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul, de 42 de ani, au avut nevoie de îngrijri medicale. Din păcate din cele 5 persoane rănite, 2 femei, de 60, respectiv 63 de ani, ambele din Racșa, au decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, arată presasm.ro.

C.Ț.

Lasă un comentariu