Share
A greșit, plătește acum: Bărbat din Maramureș, devenit protagonistul unui accident de circulație în Jibou. Era beat și nici nu avea permis!

A greșit, plătește acum: Bărbat din Maramureș, devenit protagonistul unui accident de circulație în Jibou. Era beat și nici nu avea permis!

Un bărbat din Maramureș a comis-o alegându-se cu dosar penal întrucât a reușit să provoace un accident de circulație soldat cu pagube materiale în județul vecin Sălaj.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără pemis, fapte constatate la sfârșitul săptămânii trecute.

La data de 21 august 2021, ora 5:14, polițiștii din Jibou au fost sesizați despre faptul că pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, se află două autoturisme avariate, fără a fi vreo persoană la fața locului. Polițiștii au identificat în scurt timp conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat din județul Maramureș.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o valoare pozitivă. Șoferul avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru infracțiunile de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, mai arată reprezentanții IPJ Sălaj.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu