Share
A ars ca torța: Cazul unei locuințe din municipiul Baia Mare!

A ars ca torța: Cazul unei locuințe din municipiul Baia Mare!

A ars ca torța: Cazul unei locuințe din municipiul Baia Mare!

Dimineață de coșmar în cartierul de locuințe improvizate din Baia Mare, cunoscut sub numele de Craica.

În jurul orei 09.00, un incendiu a fost semnalat la una dintre locuințele respective. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de pompieri ale ISU Maramureș, dotate cu apă și spumă și o autospecială aparținând SAJ Maramureș.

Din fericire nu au rezultat victime, dar cu toate acestea pagubele materiale înregistrate la fața locului s-au dovedit a fi însemnate. A ars o căsuță de circa 20 metri pătrați, în totalitate, iar căsuțele din apropiere, două la număr, au suferit pagube la nivelului acoperișului, întrucât flăcările s-au extins cu repeziciune. Cauza ar fi jarul azvârlit de scânteile provenind de la o sobă improvizată. Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum cu familiile care au rămas acum fără obiectele personale! Vezi Video AICI!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Vreau sa anunț ca băiatul care a fost dat dispărut an data de 1 spre 2 octombrie dela clubul lăutarilor din Baia Mare. Nimic na făcut politia când lam dat dispărut nea spus să-l cautam noi familia.. Și la găsit omeni an Raul sasar.. Și acuma vii ați scris ca sar fii aruncat el sau de gen noi știm ca a fost omorât de cei care a fost cu el.. Pentru ca ei au venit acasă și a spus ca a plecat cu o fata sa urcat antro mașina roșie… DECE și mințit vrem sase facă dreptate am sa ajung pana la Cluj sa cautam dreptate ca la noi nu se face dreptate politia nu la găsit.. Pentru ca nu șea dar interesul să-l caute

    Răspunde

Lasă un comentariu