Share
Vineri 13 pe șoselele din Maramureș: Accidente rutiere în primele ore ale dimineții

Vineri 13 pe șoselele din Maramureș: Accidente rutiere în primele ore ale dimineții

Două accidente de circulație au avut loc în dimineața zilei de vineri, 13 noiembrie. 

Azi, 13 noiembrie, ora 6.50, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu o victimă. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Moisei, a condus o autoutilitară având direcția de deplasare dinspre Borşa spre Moisei, iar la un moment dat a acroșat o căruță care se deplasa în aceeași direcție de mers.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de vehicul, un bărbat de 71 de ani. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a explicat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Azi, 13 noiembrie, ora 08.15, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe strada Unirii în intersecția cu strada BogdanVodă. La fața locului polițiștii au polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din municipiu, a pătruns în sensul giratoriu unde a accidentat un bărbat de 75 de ani care se deplasa pe o bicicletă.

„Victima a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia și bărbatul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a arătat Ionela Cozma.

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu