Share
Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a provocat un incendiu de proporții la Borșa

Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a provocat un incendiu de proporții la Borșa

Vineri, în jurul orei 01.00, poliţia Borşa a fost sesizată despre faptul că pe strada Independenţei din oraş are loc un incendiu la o magazie de lemne. Pentru stingerea focului, care a cuprins mai multe magazii de lemne şi care s-a extins şi la un autoturism, au intervenit lucrători şi autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş – subunităţile Borşa şi Vişeu de Sus, precum şi două autoutilitare tip cisternă din cadrul Primăriei Oraşului Borşa.

Conform bilanţului final, distrugerile provocate de incendiu au fost însemnate: 20 de anexe gospodăreşti în care erau depozitate bunuri casnice şi importante cantităţi de lemn de foc, două autoturisme şi o motocicletă, iar ca urmare a efectului termic, au fost afectate şi două blocuri situate pe aceeaşi stradă.

Proprietarul unui autoturism afectat de incendiu a încercat să intervină pentru stingerea incendiului şi a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost necesară internarea acestuia.

Cercetările au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat. În urma investigaţiilor întreprinse de poliţiştii borşeni, a fost identificat un tânăr de 23 de ani din oraş bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut în aceeaşi zi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere prin incendiere, iar sâmbătă Judecătoria Vişeu de Sus a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu