Share
Un sârb a fost dat de gol de un câine și acum are interdicție să mai calce prin România 5 ani

Un sârb a fost dat de gol de un câine și acum are interdicție să mai calce prin România 5 ani

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au confiscat în weekend peste 16.300 de pachete de țigări ucrainene, în valoare de mai bine de 178.000 de lei.

Un cetățean sârb care a vrut să intre în țară sâmbătă pe la Halmeu își pitise în cutia cu scule și sub bancheta automarfarului pe care îl conducea 497 de pachete cu țigări. Marfa de contrabandă a fost descoperită de câinele Tora, al Biroului Vamal Halmeu. Pe lângă că a fost amendat cu 5.000 de lei (mai mult decât dublul valorii țigărilor), sârbul s-a mai ales și cu interdicția de a călca prin România vreme de cinci ani.

Țigări de contrabandă dosite în mașină s-au descoperit și în PTF Siret. În Opelul unui bărbat de 36 de ani s-au găsit 928 de pachete de țigări ucrainene. Erau ascunse în spații special amenajate sub scaune, în pragurile și în stopurile autoturismului. A rămas și fără țigări și fără mașină. A primit în schimb o amendă de 6.000 de lei.

La rândul lor, polițiștii de frontieră ai SPF Brodina au văzut la graniță mai mulți bărbați care cărau baxuri. I-au somat să se oprească, au tras și șase focuri de avertisment, dar tot degeaba. Contrabandiștii au fugit în Ucraina. Au lăsat în urmă 14.920 de pachete cu țigări.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu