Share
Un incendiu la șase ore, media ultimei zile

Un incendiu la șase ore, media ultimei zile

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat patru incendii, în patru localități, cu patru feluri de materiale distruse de foc.

  • Iadăra. Cei de la Punctul de Lucru Șomcuta Mare, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Iadăra pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unei locuințe, unde focul a mistuit circa 600 kg de fân.
  • Vălenii Lăpușului. Militarii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit la un incendiu de litieră de pădure în Vălenii Lăpușului. Focul a distrus circa 0,1 hectare de vegetație uscată.
  • Săcel. La o zi după aprinderea unei locomotive în Săcel, Garda de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitate. Focul a distrus circa 70 de metri pătrați din casa de lemn, obiecte de mobilier și diverse aparate electrocasnice.
  • Rona de Sus. Imediat după miezul nopții, pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism în Rona de Sus. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autoturismului.

De precizat că, în primele trei cazuri, au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari.

Foto: arhivă

Publicat în:

Lasă un comentariu