Share
Un contrabandist a izbutit să scape de polițiștii de frontieră, și asta după ce s-a și răsturnat cu mașina în șanț

Un contrabandist a izbutit să scape de polițiștii de frontieră, și asta după ce s-a și răsturnat cu mașina în șanț

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 19.140 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 213.100 lei.

Ieri, 30 iulie, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret – structură a ITP Sighet – un cetățean român de 49 de ani, la volanul unui microbuz. În rezervorul și bancheta din spate ale autoturismului avea ascunse 1.050 de pachete cu ţigări de contrabandă. Acestea au fost confiscate, șoferul – amendat cu 5.000 de lei, iar mașina a fost confiscată, fiindcă avea spaţii special amenajate pentru transportul țigărilor. Tot ieri, un echipaj al poliției de frontieră Brodina a încercat să oprească, făcând semnalele regulamentare, un autoturism de teren fără număr de înmatriculare. Șoferul nu a oprit, a făcut o manevră de întoarcere și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șanț. Bărbatul a ieșit din mașină și a fugit în pădurea din apropiere, scăpând de polițiștii de frontieră. În mașină s-au găsit 14.870 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În zona sectoarelor PF Brodina și Sarasău s-au mai găsit abandonate baxuri conținând 3.220 de pachete cu țigări de contrabandă.

Publicat în:

Lasă un comentariu