Share
Trei infracțiuni dintr-un foc, din cauza „apei de foc”

Trei infracțiuni dintr-un foc, din cauza „apei de foc”

Unui bărbat de 32 de ani, din Şişeşti, ce conducea mașina prin Baia Sprie, polițiștii i- făcut semn să oprească, dar s-a făcut că nu vede și a continuat să ruleze. A fost urmărit și prins după niciun km. Atunci s-a lămurit și de ce – chipurile – n-a observat semnalele polițiștilor:  avea o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar  nu avea  permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul s-a cam enervat și a devenit agresiv în momentul în care a fost condus la Centrul de permanenţă Baia Sprie. Așa că infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice i s-a adăugat și cea de ultraj.

Tot pentru trei infracțiuni, un săpânțan a fost deja condamnat și încarcerat 

Un bărbat de 33 de ani din Săpânța fusese condamnat la 3 ani şi 2 luni închisoare pentru trei infracțiuni: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost identificat ieri de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău şi depus după gratii în vederea executării pedepsei.

Poliția zice că nu are target de amenzi, ci de siguranță, dar n-are ce face, că șoferii se cam grăbesc

Ieri, polițiștii au acționat și pe timp de zi, în Șomcuta Mare.  Pe durata unei singure acţiuni desfăşurate pentru combaterea vitezei excesive, poliţiştii din Şomcuta Mare au aplicat  19 amenzi în valoare de 10 000 de lei, aproape toate pentru viteză peste limita legală. ”Şi nu a fost un target!”-  răspunde buletinul de presă unei întrebări nepuse  – ci doar ”o dorinţă de atingere a unui obiectiv ce ţine de siguranţa fiecărui participant la traficul rutier” (încheiat citatul).

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu