Share
Tragedie: Bărbat găsit decedat într-o locuință din Câmpulung la Tisa de pompierii voluntari deplasați să stingă un incendiu

Tragedie: Bărbat găsit decedat într-o locuință din Câmpulung la Tisa de pompierii voluntari deplasați să stingă un incendiu

Descoperire macabră făcută de pompierii voluntari din Câmpulung la Tisa. Deplasați să stingă un incendiu izbucnit într-o gospodărie, au găsit în locuință un bărbat decedat.

În seara de joi, 18 februarie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Sarasau au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Câmpulung la Tisa a avut loc un incendiu.

„La fața locului polițiștii au identificat imobilul la care incendiul a fost lichidat de către pompierii voluntari din cadrul Primăriei Câmpulung la Tisa. În interiorul imobilului a fost identificat cadavrul unui bărbat de 46 ani, care, după examinarea exterioară, nu prezenta urme de violență sau arsuri pe corp.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Sighetul Marmației în vedera efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu