Share
Țigări de contrabandă: Percheziție domiciliară la Ocna Șugatag. Ofițer patruped din Grupa Canină, prezent la datorie

Țigări de contrabandă: Percheziție domiciliară la Ocna Șugatag. Ofițer patruped din Grupa Canină, prezent la datorie

Contrabanda cu țigări rămâne una dintre cele mai des întâlnite infracțiuni în Maramureș. Un nou caz dovedit de oamenii legii a avut loc săptămâna aceasta.

Marți, 13 aprilie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Ocna Șugatag, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectarea, depozitarea, transportul și comercializarea de țigări provenite din contrabandă.

„În urma efectuării percheziției domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare penală efectuate până în prezent, au fost identificate și ridicate 4.860 de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 3.400 lei”, au informat reprezentanții IPJ Maramureș.

La activitățile efectuate au acționat în sprijin și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, împreună cu ofițerul patruped de serviciu. „În cauză polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și tragerii acestora la răspundere penală, persoanele în cauză fiind cercetate în stare de libertate”, au mai explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Foto – arhivă / câinele polițist Vis, după depistarea unui contrabandist de țigări


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu