Share
Captură impresionantă la Sighetu Marmației. 24.000 pachete cu țigări, descoperite într-o mașină

Captură impresionantă la Sighetu Marmației. 24.000 pachete cu țigări, descoperite într-o mașină

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației au descoperit într-o autoutilitară oprită pe un drum forestier de la marginea localității Sighetu Marmației 24.000 pachete țigări, pe care un bărbat din Maramureș intenționa să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Țigările au fost descoperite în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate, declanșată pe daa de 29 februarie de către polițiștii de la Sectorul Polișiei de Frontieră Sighetu Marmației.

„În jurul orei 21.15, colegii noștri au oprit pentru control, pe un drum forestier de pe raza localității Sighetu Marmației, județul Maramureș, o autoutilitară marca Mitsubishi, fără număr de înmatriculare. La volanul autovehiculului se afla un bărbat, cetățean român, de 39 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.

În urma unui control efectuat asupra autoutilitarei, în compartimentul pentru marfă au fost descoperite mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, transmit polițiștii de frontieră.

În urma inventarierii celor 48 de baxuri, s-a stabilit că acestea conțin 24.000 de pachete țigări, de diferite mărci, de provenință Duty-Free, în valoare de 280.000 de lei. „Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara în valoare de aproximativ 6.000 lei a fost indisponibilizată în vederea continuării verificărilor. În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, mai arată polițiștii de frontieră.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu