Share
Țigări de contrabandă găsite în rezervoarele de apă ale unei locomotive

Țigări de contrabandă găsite în rezervoarele de apă ale unei locomotive

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au confiscat în ultimele 48 de ore 12.300 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 107.000 de lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din România.

În Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra trenului internaţional de marfă care circula pe ruta Vadu Siret – Suceava, aflat pe sensul de intrare în România. Astfel, au fost descoperite, în rezervoarele cu apă ale locomotivei, ambalate în folie de plastic, 3.618 pachete de ţigări.

În urma verificărilor s-a stabilit că ţigările erau ale unor suceveni, cinci la număr. Aceștia au fost sancționați contravențional cu câte 10.000 de lei fiecare.

Și polițiștii de frontieră din Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava și de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina au descoperit, în mijloace de transport și în apropierea frontierei de stat, 8.685 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu