Share
Țigări abandonate de nevoie, dar parcă și de voie, țigări descoperite de câini într-un TIR cu lemne

Țigări abandonate de nevoie, dar parcă și de voie, țigări descoperite de câini într-un TIR cu lemne

În seara  de  seara de 13 aprilie un echipaj al poliției de frontieră Tarna Mare a observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul țării. La vederea polițiștilor, au abandonat coletele și s-au dispersat în fugă, chiar și după ce s-au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. N-au prins contrabandiștii, dar au reținut cele 14 colete, cu de 9.600 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 112.320 lei.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la ITPF Sighet – sectoarele Sighet și Brodina – au descoperit în apropierea graniţei mai multe colete cu țigări. De parcă ar fi fost lăsate special acolo, ca să aibă  polițiștii cu ce-și face norma până la Paști. Au adunat 38.527 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 441.700 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării

Astăzi, la Halmeu un TIR cu număr de Maramureș transporta material lemnos. Nu prea a fost de acord câinele specializat în detectarea țigărilor. S-a dovedit că în sașiu eru pachete de țigări. Nu se știe câte, încă nu s-a făcut numărătoarea.

Publicat în:

Lasă un comentariu