Share
Tânăr de 18 ani reținut după ce a furat din mai multe locații; A cauzat un prejudiciu de peste 6.000 de lei

Tânăr de 18 ani reținut după ce a furat din mai multe locații; A cauzat un prejudiciu de peste 6.000 de lei

La data de 10 septembrie, polițiștii orașului Baia Sprie au fost sesizați despre producerea a două furturi în localitatea Tăuții de Sus.

Deplasați la fața locului, echipa operativă a constatat  faptul că în noaptea de 9 spre 10 septembrie, persoane necunoscute au sustras de la o societate comercială mai multe bunuri, respectiv diferite cabluri. Prejudiciul cauzat a fost de 6.000 de lei.

Totodată, în perioada 20 – 22 august, persoane necunoscute au sustras din curtea unui punct de lucru din Tăuții de Sus, în proximitatea locului în care a fost comis primul furt, o bicicletă pentru copii. Prejudiciul cauzat a fost de 500 de lei.

Polițiștii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și furt, iar în urma activităților informativ-operative, au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 18 ani, din Tăuții de Sus.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Publicat în:

Lasă un comentariu