Share
Suspendați….într-un program de reintegrare socială

Suspendați….într-un program de reintegrare socială

O nouă serie de condamnaţi la executarea închisorii cu suspendare, după ce au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, s-a întâlnit în această săptămână cu poliţiştii Serviciului Rutier şi cu cei de prevenire. Asemănarea izbitoare a celor aproape 40 de bărbați cu cei din celelalte serii care au urmat acest program de reintegrare socială este consumul de alcool la volan.

Statisticile realizate de poliţiştii rutieri arată că alcoolul, asociat cu viteza excesivă, are urmări tragice. Pentru a atrage atenţia asupra acestui aspect, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au continuat activităţile în campania de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză şi au distribuit în trafic autocolantele cu mesajul ”Te grăbeşti? Uite noul tău bolid!”.

Din păcate, mulţi şoferi conştientizează consecinţele încălcării normelor rutiere prea târziu, doar în momentul în care persoane îşi pierd viaţa sau sunt rănite în accidentele pe care le produc sau când libertatea le este îngrădită de măsurile luate de instanţă, ca urmare a comiterii unor infracţiuni.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu